Bingo Liner anmeldelse

BEMÆRK: Bingo Liner har ingen dansk spillelicens. Det vil sige at du som dansker i Danmark IKKE rigtig må spille hos dem. Gambling.dk må formentligt heller ikke engang linke til dem. Nedenfor kan de historisk interesserede se vores gamle anmeldelse af Bingo Liner - uden links.
Bingo Liner:

Online bingo er et relativt nyt fænomen i forhold til online casino spil. Men, nogle sider var meget hurtige til at hoppe med denne voksende nye trend, Bingo Liner var en af dem der var først ude af starthullerne. Jeg åbnede en konto på denne Leap Frog powered side allerede tilbage i 2006. Men dengang skrev jeg ikke om min oplevelse. Derfor besluttede jeg mig for at vende tilbage og fange mine indtryk til en anmeldelse til Gambling.dk.

Softwaren fra Leap Frog, softwaren har altid krævet at brugeren downloader og installerer en software. Derfor, efter et hurtig kig rundt på Bingo Liners web-side, fandt jeg download sektionen, og en hentede en fil på 480 k. Denne fil henter så yderligere filer fra nettet. Alt i alt tog download og installations processen 4-5 min. Selve processen skal kun udføres en gang.

Efter endnu et par minutter hvor software opdaterede sig selv, fik jeg forevist en login skærm. Heldigvis kunne jeg huske mit gamle brugernavn og password og snart var jeg logget ind på min gamle konto. Nye spillere skal registrere en ny konto hos Bingo Liner, dette er dog en meget simpel process - der skal simpelthen udfyldes et skema med de sædvanlige oplysninger i et lille vindue. Der er altid gode bonusser hos Bingo Liner, både for nye og for eksisterende kunder. Tjek dem ud før du spiller, men husk, til disse bonusser følger også regler, det er op til dig at tjekke disse også, før du spiller. Der spilles i dollars hos Bingo Liner.

Først skal der jo indsættes penge for at kunne spille, så jeg styrede mod bank delen. Når det er sagt, skal det dog nævnes, at Bingo Liner ikke rigtig har nogen bankdel, men mere et pop-up vindue, som dukker op når der trykkes på ”cashier”. Men her er dog alle de vigtige funktioner som ”deposit” og ”withdraw”. Jeg brugte Neteller til at indsætte $100, men jeg kunne have valgt andre metoder som Visa. Imponerende nok er mindste beløb der kan indsættes hos Bingo Liner $10 med Neteller og $20 med andre metoder. Dette skulle da helt bestemt tiltrække low-rollere!

Som nævnt er der altid en bonus at hente hos Bingo Liner. Specielt for dem der betaler med Neteller, hvor en 200 % bonus tilføjes, så dine $100 kan blive til $300. Senere kan du igen få bonusser på andre indbetalinger. Det er flot at se, at Bingo Liner står forrest i køen med tilbud.

I selve softwaren kommer du først ind I den overordnede lobby. Bingo Liner har et nautic tema, og hele lobbyen er opbygget som et skib. Alle spillere er udført i virtuelle 3D personer. De kan så vandre rundt i de indre lobbyer (Bingo, Slots, Video Poker) og kan se de andre spillere gøre det samme. Det kan være lidt underligt at se disse 3D personer vandre rundt, men det er en interessant måde at præsentere en lobby på. Som nævnt er der også et par andre spil end bingo. Men det var bingo delen jeg var interesseret i gik direkte til den nævnte afdeling af skibet.

Op til 4 bingo rum kan være åbnet på samme tid. Men da jeg spillede, var kun 3 af disse åbnet. Jeg gætter på, at åbne rum afhænger af antal spillere online. Men uanset hvilket rum der vælges, er alle spillene i 75-kuglers udgaven. Dette betyder at der er en gevinst til den spiller, der først får udfyldt et forudbestemt mønster (det skifter i hvert spil). Spillere der søger 90-kuglers udgaven med 1 række, 2 rækker, 3 rækkers bingo, bliver ikke tilfredsstillet her.

Jeg har ikke noget imod 75-kuglers udgaven, især da det kan betyde, at jackpots’ene er store. Derfor gik jeg ind i et rum, for at spille. Jeg havde helt glemt, hvordan Bingo Liners spil var sat op, men så snart jeg trådte ind i rummet, huskede jeg det hele. Dette er som et rigtigt bingo rum, og softwaren viser hvor godt det går dine mod spillere ved bordet og hvor tæt de er på bingo, lige som du ville kunne se i den rigtige bingo verden. Jeg kan lide dette tiltag, og det gør bestemt spillet noget mere spændende – ikke kun følger du dine egne kort, men du kan se på de farvede firkanter rundt om kortene, hvor tæt på dine modspillere er på at slå dig!

Kort koster forskellige priser, afhængig af hvilket rum du befinder dig og hvilket spil du spiller, normalt fra 5 cent til 10 cent pr. kort. Der er dog et min. køb på $1, så der skal købes mere end et kort. Time jackpotten har dog et min. beløb på $1 pr. kort. Men der bør være noget for alle spillere, og da jackpotten ofte runder $70, vil en gevinst betyde, at det var en god investering. Det er lige så let at købe kort og mange af gangen ved at bruge menu systemet, ved at forudbestille de kort der ønskes.

Når først et spil er sat i gang, er der meget lidt du skal gøre som spiller. Alle købte kort vises øverst på skærmen, hvor du kan navigere rundt mellem dem. Men mens numrene automatisk udtrækkes, markeres de også automatisk på dine kort. De kort der er flest afkrydsede på, vises først i rækken. En nedtælling viser dig, hvor tæt på du er ved at have bingo, da farven rundt om dit bingo kort skifter farve, jo tættere på du kommer på bingo. Jeg har helt bestemt ikke noget imod dette system, men nogen spillere vil helst selv afkrydse deres kort. Fra hvad jeg kunne se, kunne dette ikke gøres hos Bingo Liner, men det gør så til gengæld også at der ikke misses et nummer!

Mit held var ikke med mig, faktisk gjorde jeg det ret elendigt, selv om det dog lykkedes mig at fange en jackpot på $120. Irriterrende nok mistede jeg min internet forbindelse i dette spil, så jeg kunne slet ikke se det selv. Jeg ved bare at jeg vandt, fordi da jeg loggede in igen, var min konto nu på næsten $190. Når der tales om store gevinster, har Bingo Liner en jackpot hver time, som kan vindes, hvis et fuldt hus udfyldes med et bestemt antal udtrukne numre. Jackpotten var på $1500 da jeg var der!

Men at vinde er ikke det eneste det drejer sig om, når man spiller bingo. Et tiltag til softwaren, som ikke var der i 2006, er chat rummet. Dette er ikke integreret i spille miljøet, Bingo Liner har valgt at vise det i et separat vindue. Dette er rigtig godt, da de spillere som ikke ønsker at chatte, kan koncentrere sig om spillet. Jeg finder nu chatten helt sjov og mange chathoveder var på mens jeg var. En chat moderator er på hele tiden og styrer ekstra små spil i chatten, hvor du har en chance for at vinde ekstra bonus $$. Der var $5 på højkant i hvert chat spil, da jeg kiggede ind, ikke dårligt for gratis konkurrencer. Det kan helt klart anbefales at du følger med i chatten og dens konkurrencer. Over timer kan det blive til mange ekstra gevinster, der kan holde din konto kørende, hvis du ikke har meget held i selve bingo spillet.

Denne gang kunne jeg sagtens have hævet lidt penge. Men dum som jeg var, blev jeg så grebet af spillet, og endte med at tabe det hele. Jeg tror, jeg ønskede at gentage min store gevinst, noget som aldrig sker for mig. Jeg kan huske, at jeg har hævet fra tidligere spil, helt uden problemer. En acceptabel min. hævning på $50 politik er dog til den lidt mere negative side, men da det kun tager 48-72 timer at få dine penge, vejer det op på dette.

Supporten tilbydes I live chat og e-mail. Jeg var imponeret over, at en sendt e-mail blev besvaret efter 15 min. selvfølgelig er live chat noget hurtigere, men ikke alle kan lide denne metode. Mit spørgsmål til dem om at få min konto lukket, blev besvaret med, at det skulle ledelsen tage sig af, men jeg fik da et svar. Så selv om supporten er hurtig, skal der nok ventes lidt længere tid på mere alvorlige sager. Dette er nok ens over alt og her er der support 24 timer i døgnet.

Min konklusion: Jeg var pænt imponeret over Bingo Liner. Jeg synes ikke, at softwaren er den pæneste på nettet, og manglen på 90-kuglers spil, frastøder måske nogle spillere. Men generelt er dette et solidt bingo sted. En godt udvalg af 75-kugler spil og de mest vigtige funktioner som bank og support virker godt. Det nye tiltag med chat rummet forbedrer underholdningens faktoren af denne side, og pæne gevinster kan vindes derinde. Med en flot start bonus og løbende bonusser, skal Bingo Liner helt sikkert overvejes næste gang du skal vælge et sted at spille. Med det ry som de har i bingo verdenen, kan de helt sikkert anbefales.

Tryk på billederne for en store udgave

Bingo Liner viser alle spillere i 3D format – det gjorde bestemt ikke noget at ”tracyellen” fulgte efter mig! Bingo Liner Avatars

Inde i selve bingo rummet, sidder du ved et rigtigt bord, som giver de andre spillere muligheden for at se, hvor tæt på bingo du erLedige bingo sæder

Øverst i spillet, sorteres dine kort automatisk, de bedste kort vises førstKort auto-sorteres

Mit held er ikke stort, så jeg begynder at tale med mine medspillere for at se, om lykkens gudinde lytter med! På udkik efter Lady Luck

Jeg er så tæt på at vinde, mangler kun 1 nummer på flere kort. Desværre vandt en anden! Kun snært slået

Jeg er åbenbart ikke den eneste, der ikke havde held den dag! Et dårligt spil bingo

Chat funktionen hos Bingo Liner er ikke integreret I spille skærmen, men ses I et separat vindue, som kan åbnes efter eget valgBingo Liner Chat

Er du først logget ind, kan du vælge hvor du vil gå hen, bingo rummet, slots rummet eller video poker rummetVælg hvor du vil hen hos Bingo Liner

Der er flere sæder tilgængelige når først du har valgt dit bingo rumStole og borde

En håndfuld side spil, kan give dig en større bank kontoSide væddemål hos bingo Liner

Fordele hos Bingo Liner:
  • Hurtig svarende support, men har du større problemer, kræver det at ledelsen bliver indblandet
  • Meget lave indsætnings beløb
  • Flot start bonus og løbende bonusser
  • Billige kort priser, jackpots der giver dig store gevinster
Ting, Bingo Liner kan forbedre:
  • OBS: Bingo Liner har ingen dansk licens, du kan ikke spille her
  • Der mangler 90-kulger bingo
  • Softwaren ser lidt slidt ud, men dog helt acceptabel
  • Min. beløb der kan hæves på $50, virker højt
InterCasino

Få en månedlig 100% match bonus.

Villento Casino

100% bonus op til $150 på første indskud. Bonus på følgende indbetalinger.

Roxy Palace

Køb $100 få $100 gratis.

Challenge Casino

Deposit 25% Bonus op til $800, deposit 50% Bonus op til $150, deposit 100% Bonus op til $50.

Casino, Poker og Bingo anmeldelser
Anmeldelser - Boss Media Casinoer
Anmeldelser - Cryptologic
Anmeldelser - Net Entertainment
Anmeldelser - Andre casinoer
Anmeldelser - Playtech Casinoer
Anmeldelser - Rival
Anmeldelser - Random Logic
Anmeldelser - RTG Casinoer
Anmeldelser - Vegas Technology
Anmeldelser - Bingo