Pokerstars anmeldelse

JA, Pokerstars har en dansk spillelicens udstedt af Spillemyndigheden. Bemærk at min anmeldelse er skrevet før Pokerstars fik en dansk licens til at udbyde spil til danskere.
Pokerstars:

"Hvor poker spillere bliver verdens mestre". Dette er overskriften hos Poker Stars og med 3 poker stjerner der har vundet kæmpe turneringer efter at have kvalificeret sig gennem denne side, besluttede jeg mig for at se hvad al rumlen drejede sig om. Jeg styrede over til Poker Stars for at se om jeg kunne få et blik af Chris Moneymaker, Greg Raymer og Joe Hachem, eller bare nogen anden kendis!

Som hos næsten alle andre poker rum, skal der downloades en fil, før du kan spille hos det online poker rum der hedder Poker Stars. Modsat online casinoer har mange poker rum ikke en no-download version af deres software. Men dette bør ikke være noget problem for de fleste spillere, den nævnte fil er kun 5,98mb. Dette er en acceptabel størrelse og bør kun tage kort tid for nu til dags download forbindelser.

Hos Poker Stars kan der både spilles for egne penge og for Play money, som er et plus for dem der gerne vil prøve spillene, inden de sætter penge ind. Men for overhovedet at komme til et bord, skal der først registreres en konto. Dette foregår meget let ved at udfylde en registrerings form. En god ting ved Poker Stars er, at alle kan oploade deres eget billede, som bruges som bruger billede ved bordene. Jeg synes dette var en temmelig fed ide, og fik mig virkelig til at tænke over det psykologiske ved disse billeder. Spiller du anderledes hvis billedet viser en sød pige i forhold til hvis det viser en fed, skaldet mand?. Jeg tror virkelig man kan spille nogle tanke-spind med nogen. Desværre havde jeg ikke nogen billeder af mig selv eller af nogen søde piger, så jeg oprettede en konto uden billede!

Efter jeg var logget ind, blev jeg præsenteret for en standard udseende lobby, som viser de tilgængelige spil. I forhold til poker varianter, så har Poker Stars et pænt udvalg. Texas Hold’em findes sammen med mindre populære spil som Stud, Stud HI/Lo, Omaha og Omaha Hi/Lo. Jeg har set et større udvalg andre steder i andre poker rum, men det burde nu nok kunne tilfredsstille de fleste spillere. Hvad der mere vil tilfredsstille dem mere, er at de endda mindre populære spil var besatte af rigtig mange spillere. F.eks. da jeg spillede var der over 30 Omaha borde i gang. Dette har jeg ikke set andre steder.

Selvfølgelig skal der også være mange spil i gang, og det er der bestemt her. Fra cash games til Sit’N go, kæmpe multi-table turneringer – Poker Stars er en sydende oase af aktivitet. Der var også et stort udvalg af spil. Nye spillere vil helst sikkert være tiltrukket af $0.01/$0.02 micro spillene, mens de regulære spillere nok vælger et a $1/$2 No-limit spil. High rollere er der også plads til – et helt bord med 10 sæder var i gang med et $100/$200 spil, da jeg kiggede ind. Mange poker steder har et stort udvalg af spil, men Poker Stars må helt sikkert siges at være nær toppen, når det handler om spillere ved bordene.

Efter at have checket de forskellige spil ud, var det nu tid for at sætte penge ind på kontoen. Derfor styrede jeg mod Poker Stars bank- del, hvor der er et stort udvalg af betalings muligheder. Disse inkluderer credit og debit kort og Neteller. Jeg bemærkede, at min. indbetaling er $25 for Neteller, men for mange andre indbetalings muligheder er det $50. High rollere er selvfølgelig ligeglade med disse minimums, men for dem der indsætter $20 ad gangen, kan det være noget højt. Jeg indsatte dog mine sædvanlige $100 med mit Visa, de var på kontoen med det samme.

Jeg startede ved et Texas Hold’em cash table, dette er trods alt det mest populære poker spil. jeg satte mig ved et $0.50/$1.00 limit bord. Jeg kan godt lide de risikable No-limit spil, men nogen gange er det bare rart at vide, at man ikke taber alt for mange dollars ved tabte hænder. Ligeledes kan disse borde tiltrække ”fisk”, så jeg håbede på at fange et par gevinster!

Desværre virkede min plan ikke, da kvaliteten af spillere faktisk var helt god. Men jeg var glad for at fortsætte med poker på grund af den måde Poker Stars har udført deres spil på. Grafikken er temmelig simpel, men det er temmelig let at se dine kort på hånden, og kortene på bordet. Det er ligeledes let at bruge selve softwaren. Hastigheden er også god, hvilket helt bestemt er et stort plus i min bog.

Som nævnt tidligere, ud over Texas Hold’em spillene, er der også et pænt udvalg af Stud og Omaha borde. Jeg prøvede specifikt et Pot Limit Omaha Spil, men her var der heller ikke noget held. Hver eneste hånd jeg fik, indeholdt kun dårlige kort. Selv når det så ud som om jeg havde gode kort, var det altid en modstander der vandt potten!

Selvfølgelig har Poker Stars også et udvalg af turneringer, hvor spillerne kan vinde store gevinster. Chancen for at vinde en plads ved en rigtig stor poker turnering trækker også. Hver dag spilles et stort antal af multi- og single table turneringer, nat og dag, er du til dette, skal du helt bestemt besøge Poker Stars. Jeg prøvede et par af turneringerne, men med samme held som mine tidligere spil. Min konto dalede drastisk. Faktisk. Efter lidt mere cash spil, var jeg på et fladt 0, uden overhovedet at have vundet noget som helst i nogen af mine spil!

Jeg var ved at forlade spillet på dette tidspunkt, da jeg fik øje på menuerne I lobbyen. Jeg kiggede nærmere og var meget imponeret over at se det udvalg af reporter, der automatisk kan e-mailes. F.eks. spille detaljer for op til 100 hænder, kan opnås på et hvert tidspunkt. Eller hvis en spiller husker en speciel hånd, eller et turnerings nummer, alt de skal gøre er, at indtaste dette nummer, og detaljerne e-mailes straks. Ligeledes kan der sendes statistikker for op til 100 hænder, så du lige præcis kan se alle detaljer for dette spil (flops, procentdele osv.) Jeg fandt dette yderst interessant – og betyder faktisk at alle spillere kan forbedre deres eget spil, ved at overvåge deres spille statistik.

På dette tidspunkt, var min anmeldelse næsten færdig og min konto i 0, ville jeg afinstallere software. Men, da jeg ikke rigtig tabte p.ga. dårlige evner, men mere dårligt held, besluttede jeg mig for at se om mine evner kunne overkomme dette uheld og vende det til et overskud. Jeg indsatte $60 igen. Først, betalte jeg for en heads-up turnering til $50. Efter en flot gevinst ville jeg prøve igen, ved at udfordre den same modstander. Dette var et godt træk, nu havde jeg $150 i min konto og vendte tilbage til cash bordene. Jeg fortsatte med at spille i 3 timer……. Og hvilket et spil poker jeg havde gang i. Lykkens gudinde var nu også på min sinde. Jeg fortsatte med at forøge min konto helt op til $1,030. Dette var en fantastisk omvæltning i spillet, men viser virkelig at formuer kan vindes i dette spil, også for små indbetalinger. Jeg var meget taknemmelig for, at jeg valgte at indsætte yderligere $60!

Så nu, med min uventede kæmpe gevinst, styrede jeg mod Poker Stars bank-del, for at hæve mine penge. Dette kan udføres på mange måder, og for europæere som mig, kan de endda også føres tilbage til Visa. Desværre, så snart jeg prøvede at hæve tilbage til mit credit kort, fik jeg en fejl meddelelse hvor der stod: Desværre, der kan kun hæves 48 timer efter der er sat penge ind”. Efter et nærmere tjek på Poker Stars hjemme side, fandt jeg ud af, at denne tid det tager at behandle ind- og udbetalinger. Nu ved jeg jo godt, at mange sider har en vente periode, men jeg ser denne periode som en undskyldning, en undskyldning for at holde spillerne i spil. Neteller indbetalinger behandles med det samme, så hvorfor en 48 timers venteperiode her?. Jeg ville ønske, at Poker Stars var lidt mere fremme i skoen, og ville indføre en mere standard periode for udbetalinger, som set så mange andre steder!

Dette irriterede mig, men dog, da vente perioden var overstået, var jeg nu imponeret over udbetalings hastigheden. Jeg forsøgte at hæve igen, og denne gang blev det accepteret med det samme. Ingen vente periode blev behæftet til denne hævning, og jeg havde pengene inden for 10 timer. Hele beløbet var gået tilbage til mit Visa. Når så bare man kender til denne ”godkendelses periode”, er det intet problem, men jeg var fristet af at have spillet videre. Jeg tror at en omvej ud af dette, er at indsætte penge, og så vente 48 timer med at spille. På den måde kan enhver gevinst hæves lige med det samme, uden chancen for at tabe det hele tilbage i vente perioden.

Den sidste ting der skulle testes hos Poker Stars, var supporten. Desværre efter at have ledt på web-siden, fandt jeg ud af, at der kun var e-mail til at kontakte supporten med. I forhold til deres konkurrenter, var jeg temmelig overrasket over at sådan en kæmpe poker sted, ikke havde andre muligheder. Men en test e-mail jeg sendte dem, blev besvaret efter 50 minutter. Dette er meget positivt for mail support, men de fleste spillere vil mangle muligheden for live chat support og telefon support. Dette trækker desværre ned i min mening om Poker Stars.

Men generelt, min holdning til Poker Stars er god. Softwaren er af acceptabel kvalitet, selv om den dog ikke lige matcher andre konkurrenter. Udvalget af spil er fremragende og der er mange spillere her, døgnet rundt. Udbetalings processen virker rigtig fint, selv om vente perioden er temmelig irriterende. Supporten virker fint, men manglen af muligheder er en fejl. Uanset dette, så er Poker Stars et temmelig populært poker rum. Det kan anbefales, at du prøver dette sted, for at se, om du kan vinde, som jeg gjorde!

Tryk her for at besøge Pokerstars

Tryk på billederne for en store udgave

Jeg håber på 3 spar på bordet I min første hånd
Flush Odds

Jeg får ikke hvad jeg ønskede, men vinder dog stadig med 2 par!
To Par

Lobbyen hos Poker Stars er en genvej til variationer af cash spil og turneringer
Poker Stars Lobby

Selvom det ikke er en god start hånd, byder jeg stort i håbet om at stjæle blinds
Steal the Blinds

Selv om jeg har nogle sølle 6’ere, vinder jeg $74!
En dejlig gevinst

Jeg ender med at give det meste af min gevinst tilbage på bad beat på river kortet!
Bad Beat på The River

Personligt, fandt jeg disse “påmindelser” temmelig frustrerende
Pokertuneringer Påmindelser

Jeg deltager I en $6+$0.50 No Limit Texas Hold’em turnering
No Limit Texas Hold'em Poker Turnering

Jeg er utrolig heldig og vinder en kæmpe pot, da min straight fuldføres med de sidste 3 kort
En dejlig pot win med en straight

Mit held fortsætter, da en 6’er på min hånd fuldfører dette fulde hus
Full House Pokerhånd

Turneringen er ovre – jeg blev nummer 2!
Poker Tournament 2. plads

Jeg har to par, og beslutter at gå All-in – en risikabel alt eller intet strategi!
Risikabel Poker Strategi - Jeg går All In

Min konto på $1,000 – alt sammen for en indbetaling på $60!
Min dejlige poker gevinst hos Pokerstars

Fordele hos Poker Stars:
  • Har en dansk spil licens
  • Stort antal af borde med micro-borde, High-limit borde og alt imellem til spillerne
  • Pænt antal turneringer med gevinster helt op til en plads ved en rigtig stor poker turnering
  • Hurtige udbetalinger (når først vente perioden er overstået)
  • Gode funktioner som e-mail af spille rapporter'
Ting, Poker Stars kan forbedre:
  • Ingen udbetalinger de første 48 timer efter en indbetaling
  • Kun e-mail support er tilgængelig - selv om de svarer hurtigt

Tryk her for at besøge Pokerstars

InterCasino

Få en månedlig 100% match bonus.

Villento Casino

100% bonus op til $150 på første indskud. Bonus på følgende indbetalinger.

Roxy Palace

Køb $100 få $100 gratis.

Challenge Casino

Deposit 25% Bonus op til $800, deposit 50% Bonus op til $150, deposit 100% Bonus op til $50.

Casino, Poker og Bingo anmeldelser
Anmeldelser - Boss Media Casinoer
Anmeldelser - Cryptologic
Anmeldelser - Net Entertainment
Anmeldelser - Andre casinoer
Anmeldelser - Playtech Casinoer
Anmeldelser - Rival
Anmeldelser - Random Logic
Anmeldelser - RTG Casinoer
Anmeldelser - Vegas Technology
Anmeldelser - Bingo