Basal Blackjack strategi kort af Gambling.dk

Det basale strategi kort nendenunder, vil hjlæpe dig med at træffe de statistiske bedste beslutninger, om du vil Stå, købe, Dobble, overgi dig, eller splitte, når du spiller Blackjack.

Den basale blackjack strategi og det basale blackjack kort, er de mest vigtige ting, at bruge, når du spiller blackjack. At spille efter blackjack strategi kortet, er simpelthen den bedste måde at spille i alle mulige situationer, uden at have kendskab til distributionen af resten af kortene i stakken.

Det følgende skema er det basale blackjack strategi kort til 4 spil kort eller mere og dealer skal stå på blød 17. Dette er en meget almindelig variant af blackjack – faktisk det mest anvendte. Så vil du kun lære et blackjack strategi kort udenad, foreslår jeg, kortet nedenunder. Det kan bruges effektivt til alle varianter af blackjack regler. Skal du bruge strategien til andre blackjack regler, Tryk her.

Basic Strategy Blackjack Chart

Du kan udprinte blackjack kortet og tape det op ved siden af din pc. Jeg er sikker på at dine taber stimer bliver kortere – og dine vinder stimer længere. Men du skal være opmærksom på, at casinoet altid har en fordel selv om du bruger dette (eller andre ) blackjack strategi kort. Men bruger du kortet minimerer det husets fordel – og dermed maksimerer du dine egne chancer for at vinde i blackjack..

For at bruge den basale strategi, skal du finde din blackjack hånd I den venstre lodrette side – og dealerens viste kort I toppen. I begge tilfælde står et E for et es. Fra øverst til nederst er det, det totale af hårde blackjacks- bløde hænder og hvilke hænder du må splitte.

Bemærk: at variationer I reglerne kan have en effekt på grænse tilfælde. Den oftest ændrede regel, er antallet af kort spil der bruges, om dealeren står på blød 17 og om det er tilladt at doble, når man har splittet. .

Tryk her for flere blackjack informationer.