Sandsynlighederne i craps af Gambling.dk

En ting der er meget vigtigt i craps, er at du kender sandsynligheden i udfaldet af de kastede terninger. Hvis du ikke allerede kender det, kan du lære mere om det fra skemaet om craps sandsynligheder.

Craps sandsynligheder.

Før vi tager et nærmere kig på de andre mulige bets man kan have ved et craps bord, vil jeg gerne lære dig lidt om sandsynlighederne I udfaldet, når der kastes med to terninger. Der er 36 forskellige måder, terningerne kan lande på. Du bør ikke spille med terninger før du kender til sandsynlighederne beskrevet i skemaet nedenunder. Det hyppigste resultat er 7. dette resultat dækker 6 af 36 mulige udfald. Modsat, så er det mest sjældne 2 og 12, da disse to udfald kun dækker 1 af 36 mulige resultater hver, 1+1 og 6+6.

Når du skal udregne odds for at vinde et pass line bet I første kast, skal du se hvor mange sandsynligheder der er for enten at få 7 eller 11. sandsynligheden for dette er 6 og 2, så i længden har du en chance for at vinde kast med 8/36.

Hvad er så sandsynligheden for at du taber dit første kast? Resultatet 2,3,12 dækker 4/36 af mulige udfald. Så din chance for at vinde dit første kast, er dobbelt så stort som at tabe det.

Alt i alt, er chancen for at vinde eller tabe dit første kast 12/36, eller 1/3 af de mulige resultater. Når spillet fortsætter ændres odds drastisk.

Craps Probabilities

I første terninge kast er chancen for at vinde på et pass line bet 8/36 – mens chancen for at vinde på et don’t pass bet kun er 4/36. Men har du markeret et point, er chancen for at kaste dette point mindre, end risikoen for at kaste en 7’er. Hvis dit punkt er 4 – er chancen for at du rammer dette punkt kun 3/36 – imod 6/36 for en 7’er. Med andre ord, du har kun 1-2 chance for at ramme din 4’er før du kaster en 7’er.

Efter første terninge kast – come out roll, har don’t come betterne en større chance for at vinde ende pass line betterne. Husets fordel på et pass line bet er 1.414% og det ville være meget mindre på don’t pass bet hvis 12 ikke indgik i uafgjort. På grund af denne fordel til huset, på et don’t pass bet på kun 1.402%, er det stadig en smule bedre end odds på et pass line bet, men ikke meget.

Læs videre og lære mere om Odds Bets.

Sandsynlighederne i craps af Gambling.dk