Craps udtryk af Gambling.dk

<0-9 - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - XYZ

Hard 10
Dette er en kvindes bedste ven.

Hard Way
At kaste terningerne på den hårde måde henviser til det fakta, at det er meget sværere at kaste et par end at kaste to terningerne med samme antal øjne som parret. F.eks. er der mange forskellige kombinationer at kaste 4 på – men kun en hård måde (2+2). Hvorimod den lette måde kan være 1+3 eller andre kombinationer. Besøg min side med craps-sandsynligheder hvis du vil lære mere. Craps bordet giver dig muligheden for at bette på 4 forskellige bud på hard way. En hård 4 (2+2), en hård 6 (3+3), en hård 8 (4+4) og en hård 12 (6+6). Sætter du penge på hard way, vinder du hvis det kommer ud, før der kastes en 7’er.

Hard Ways
Hard ways er en af forslags bettene. At kaste terningerne på den hårde made henviser til det fakta, at det er meget sværere at kaste et par end at kaste to terningerne med samme antal øjne som parret. F.eks. er der mange forskellige kombinationer at kaste 4 på – men kun en hård måde (2+2). Hvorimod den lette måde kan være 1+3 eller andre kombinationer. Besøg min side om sandsynligheder i craps hvis du vil lære mere. Craps bordet giver dig muligheden for at bette på 4 forskellige bud på hard way. En hård 4 (2+2), en hård 6 (3+3), en hård 8 (4+4) og en hård 12 (6+6). Sætter du penge på hard way, vinder du hvis det kommer ud, før der kastes en 7’er.

Hardway Bet
Et bet på at 4-6-8-10 bliver kastet som et par, før der kastes en 7’er. Lære mere om the hard way ved at besøge min side med forslags bettene og/eller kig på forklaringen lige over.

Hop
Dette er et bet på et bestemt nummer, kastes dette nummer I næste kast, vinder du.

Hop Bet
Et hop bet, er et bet på at næste terningekast vil blive en bestemt kombination af terningerne. F.eks. et bet på at 2+2 kastes, kaldes hopping hardway. Du kan bette på 5+2. 2+2, 3+3, 4+4 eller 5+5. vinder du et sådant bet bliver du betalt det samme som roll 2. Andre hop bets betales lige som roll 11.

Hopping Hardways
Et bet på at et bestemt par vil blive kastet ved næste terningekast. Vinder du sådan et bet, bliver du normalt betalt med 30-1, nogle casinoer har bedre eller dårligere odds.

Horn
Dette er et kombineret 4:1 bet. Placerer du et sådant bet, byder du på 2 – 3 – 11 og 12. kommer et af disse tal ud vinder du det, men taber de andre 3.

Horn Bet
Dette er et kombineret 4:1 bet. Placerer du et sådant bet, byder du på 2 – 3 – 11 og 12. kommer et af disse tal ud vinder du det, men taber de andre 3. 3 og eller betales med odds 15-1 og 2 og 12 betales med odds 30-1.

Horn High Bet
Et bet der kan deles i 5 med en mønt på 3 af horn numrene og to mønter på ”the high number” nummer 12. F.eks. du placerer $5 på horn high 11, så har du $1 på hver af 2,3,12 og $2 på nummer 11.

Hot Dices
Et slang for en spiller, der rammer sine numre/tal.

Hot Hands
Endnu et slang for en spiller, der rammer sine numre/tal.

Hot Roll
Et slang for en session I spillet hvor spilleren konstant passerer og har terningerne I en lang periode.

Hot Table
Et slang for et craps bord med masser af action.

0-9 - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - XYZ