Europæisk roulette hjul af Gambling.dk

Der er to forskellige udgaver af roulette borde. Det amerikanske og det europæiske roulette bord. På denne side kan du se et billede og en beskrivelse af det europæiske roulette hjul og bord.

Det europæiske roulette hjul er også kendt som enkelt nul’s roulette eller nogen gange også fransk roulette

Det europæiske roulette hjul.

Det europæiske roulette hjul er også kendt som enkelt nul’s roulette eller nogen gange også fransk roulette. Det er meget lig det amerikanske roulette hjul.

Den vigtigste forskel er at det europæiske roulette hjul kun har et 0 – mens det amerikanske har et 0 og et 00.

En anden forskel er at det amerikanske hjul har numrene placeret modsat hinanden og på det europæiske hjul er numrene placeret I tilfældig orden.

Efter min mening er det europæiske enkelt 0’s bord pænere I symmetrien, hvorimod det amerikanske er mere praktisk at spille, da rød/sort, lige/ulige er placeret ved siden af hinanden, og de første 18/sidste 18 er placeret lige ved siden af enkelt numrene.

Det europæiske hjul giver spilleren bedre odds end det amerikanske hjul, da der kun er et 0 mod det amerikanske der også har 00. Dette har større indflydelse på odds, end man lige regner med :

Huset fordel på et enkelt nummer på et amerikansk hjul med 38 forskellige numre er 2/38 – eller 5,26%.

På et europæisk hjul med kun et 0, og dermed kun 37 numre er fordelen 1/37 – eller 2,70%.

Når der er så stor forskel I oddsene, bør du altid spille på enkelt 0’s europæisk roulette borde.

Det europæiske enkelt 0's roulette Når der er så stor forskel I oddsene, bør du altid spille på enkelt 0’s europæisk roulette borde