Skal man altid spille maks. mønter eller ej, af Gambling.dk.?

De fleste video poker eksperter vil anbefale dig altid at spille med det maks. tilladte antal mønter, fordi det i det lange løb vil give dig en højere forventet udbetalings procent, i næsten alle former for video poker. Men skal du virkelig det?

Video Poker: Skal du altid spille maks?

Hvad er det bedste bet: AT spille med 1 mønt ad gangen, eller at spille maks. mønter ad gangen?

De fleste video poker maskiner giver dig muligheden for at vælge, hvor mange mønter du vil spille med, pr. spil. Ligesom alm. Slots maskiner. Udbetaling skemaet, som det ovenover, forandrer sig alt efter hvor mange mønter du spiller med. Så det store spørgsmål er, om det er bedst at spille maks. antal pr. spil eller om det er bedre at spille med 1-2-3 eller 4 mønter. .

Hvis du kigger på udbetalings skemaet oven over, kan du se at udbetalingen for en royal flush skifter en del, når du spiller med 5 mønter ad gangen. Husk, at oddsene for at få en royal straight flush er nøjagtig det samme, uanset hvilket antal mønter du spiller med – i DET LANGE LØB er den forventede udbetalings procent højere, hvis du spiller med 5 mønter, fordi der er en ekstra bonus hvis du får en royal og spiller med 5 mønter.

Hvis det er lidt for dyrt for dig at spille med 5 mønter ad gangen, har du ofte også muligheden for at gøre mønt størrelsen mindre, helt ned til 25 øre ad gangen og helt op til 50 kr. pr mønt. Så hvis du vil satse mindre, så prøv at finde et spil, hvor du kan forandre mønt størrelsen, i stedet for at spille med mindre end 5 mønter ad gangen.

På udbetalings skemaet ovenover, kan du se, at hvis du spiller med 1 mønt, vil en royal give dig 250 mønter tilbage. Men spiller du med 5 mønter vil en royal give dig 4000 mønter. 5x250 giver kun 1250, så der er en stor bonus ved at spille med 5 mønter.

For at opsummere; hvis du vil vinde i det lange løb, bør du altid spille maks. antal tilladte mønter. Hvis du prøver at spille for mindre, så prøv en video poker maskine, der tillader at ændre mønt størrelsen.