Royal straight flush og video poker statistikker

Mange video poker varianter giver spilleren en forventet tilbage betaling over 100% - men hvor ofte kan du forvente at ramme de dejlige royal straight flush hænder?? Video poker spillet giver spilleren en fordel over casinoet.

Royal Straight Flush sandsynligheder

Spiller du Jacks or better video poker med fuld udbetaling perfekt strategi, kan du forvente en tilbage betaling på over 99,50%. Men statistisk, rammer du kun en royal straight flush for hver 40.000 spillede hænder.

Ikke mange spillere, spiller så mange spil I hver session, og uden en royal straight flush, er din forventede udbetaling procent under 99,50%.

Så hvad er sandsynligheden for at du rammer en royal straight flush. Ja, maskinen starter med at tildele dig 5 tilfældige kort, fra en stak med 52 kort. Af disse 52 kort har du mulighed for at få ikke mindre end 2,598,960 forskellige hænder tildelt. Kun fire af disse hænder vil være en royal straight flush - en for hver kulør. Sagt på en anden måde, forvent ikke at få en royal, uden at købe nye kort. 4 royal flushes for hver 2,598,960 hånd, giver en royal for hver 649,740 hånd.

Heldigvis for dig, må du bytte kort fra dine oprindelig tildelte kort, hvilket gør det meget nemmere at få en royal. Statistisk set bør du i gennemsnit få en royal for hver 40.000 hånd du spiller.

Men i gennemsnit kan du være heldig at få en royal før, eller måske får du den først, når du har spillet 100.000 hænder eller flere.

Sagt på en anden måde, video poker er et flygtigt spil, I det lange løb spiller du ca. lige op med maskinen. Men dine beløb vil gå op og ned, som en rutschebane. Jeg tror, det bl.a. er derfor mange spiller foretrækker black jack – et spil der ikke har så stor varians eller udbetaling.

Royal Straight Flush Odds af Gambling.dk