Andre versioner a video poker spil – af Gambling.dk

Video pokerens popularitet har udviklet spillet ind til flere versioner. Den mest kendte udgave er Jacks or better (knægte eller højere), men vil du spille noget der er lidt anderledes, så prøv Deuces Wild (2’ere er jokere), joker poker, Aces and Faces (esser og billedkort), der er mange sjove alternativer?

Video Poker spil

Der er mange variationer af video poker spillet, og de flest af dem spilles med et kort spil på 2 kort. Nogle video poker maskiner, kan automatisk beslutte, hvilken hånd der er bedst at beholde, og nogen vil automatisk holde de rigtige kort for dig. Der er Jacks or better, Deuces Wild, Joker wild poker, aces and faces, tens or better, og for ikke at nævne alle de progressive (med stigende jackpot) video poker maskiner. Der er noget for enhver smag. Nedenunder vil vi beskrive lidt om, hvad de forskellige spil går ud på.

Jacks or Better Video Poker
Henviser til at den lavest betalende hånd, der er 2 knægte eller højere.

Deuces Wild Video Poker
Deuces wild video poker fik sit navn fordi, 2’erne kan erstatte et hvilket som helst kort. Det er som at have 4 joker med i spillet.

Tens or Better
10’ere eller højere har ingen jokere, og den maksimale udbetaling er 4000 mønter for en Royal straight flush. Den lavest betalende hånd er 2 10’er eller højere.

Aces and Faces
Er et standard video poker spil, men med ekstra høj udbetaling for 4 af en slags, hvis det er esser eller billedkort).

Deuces and Joker Poker
Et spil hvor 2’erne igen er jokere, men der er også en ekstra joker. Der spilles med et kortspil på 53 kort.

Louisiana Double Poker
Spilles nøjagtigt som et normalt video poker spil, men spillet indeholder et specielt 53’ kort. Dette kort i kombination med en vindende hånd, giver dobbelt udbetaling.

Jokers Wild Video Poker
Endnu et spil, hvor jokeren er tilføjet som det 53’ kort, til et almindeligt spil med normalt 52 kort. Jokeren kan erstattet et hvilket som helst kort.

Double Joker Poker
Et spil med 54 kort. De ekstra 2 kort er jokere, der kan erstatte et hvilket som helst kort.

Joker Poker
Et spil med 53 kort. Det ekstra kort er en joker, der kan erstatte et hvilket som helst kort.

Triple Double Bonus Video Poker
Udbetaler kun 2:1 for 3 af en slags i stedet for det normale 3:1. Dette giver casinoet en fordel i odds. Men 4 esser med en 2-3-4’ som det 5 kort giver 4000 mønter hvis du spiller maks. bet, i stedet for 2000 mønter som der udbetales i double bonus poker.

Double Double Bonus Poker
Spiller du spillet korrekt har det en forventet udbetalings procent på 100,15%. Det er et meget populært spil, da udbetalingen ofte koncentreres om 4 af en slags. 4 5’ere til konger udbetaler 50:1, 4 2’erer til 4’ere giver 70:1. og 4 esser giver 160:1..

Loose Deuces
Endnu en version af det klassiske Jacks or better video poker spil. Der er 4 jokere der kan forbedre din hånd.

Bonus Deuces
En variation I lighed med det normale deuces wild. 2’erne er jokere, men der er en speciel udbetaling for 5 af en slags.

Aces and Eights
Spilles med et standard spil kort. Udbetaling starter med et par knægte eller højere, og der er ingen jokere. Udbetalingen for 4 ens er det interessante. 4 ens udbetaler 25:1 – 4 7’er giver 50:1 – og 4 8’ere giver 80:1.

Der er adskillige andre versioner af video poker inkl. double double bonus poker - jackpot poker – double joker poker – deuces super double bonus – double jackpot – bonus poker Deluxe og joker poker bare for at nævne nogle.